Dania obiadowe
Dania obiadowe
-
Kotlet schabowy
120 g -
Sznycel drobiowy
120g -
Kotlet mielony
100g -
Kotlet pożarski
120g -
Pulpety drobiowe w sosie koperkowym
120g -
Naleśnik z serem
1 szt -
Naleśnik z jabłkiem
1 szt -
Ozorek w sosie chrzanowym
120g. -
Ryba smażona
150g -
Mielony z indyka
120g -
Udko z kurczaka na ryżu
-
Gulasz wieprzowy
150 g.
ZESTAWY OBIADOWE
ZESTAWY OBIADOWE
Do każdego zestawu został doliczony koszt opakowań 2,50 zł
-
ZESTAW I
KLUSKI ŚLĄSKIE
SURÓWKA DO WYBORU
ZUPA -
ZESTAW II
MIELONY Z INDYKA
ZIEMNIAKI/KASZA/RYŻ
SURÓWKA DO WYBORU
ZUPA -
ZESTAW III
GULASZ WIEPRZOWY
ZIEMNIAKI/KASZA/RYŻ
SURÓWKA DO WYBORU
ZUPA -
ZESTAW IV
ROLADKA DROBIOWA TRZY SERY
ZIEMNIAKI/KASZA/RYŻ
SURÓWKA DO WYBORU
ZUPA
Zupy
Zupy
-
BOLOŃSKA
450 ml -
SZCZAWIOWA
450 ml -
KALAFIOROWA
450 ml -
ROSÓŁ
250 ml
Dodatki
Dodatki
-
Ziemniaki
200g -
Kasza gryczana
200g -
Kasza jęczmienna
200g -
Ryż
200g
Surówki
Surówki
-
MARCHEWKA Z JABŁKIEM
150g -
WIOSENNA
150g -
Kapusta czerwona
150g -
Buraczki zasmażane
150g -
Colesław
150G -
KAPUSTA ZAKWASZANA
150g